Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapıları tasarruf meydanına nazaran, rengine için ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hava yangın merdiveni imalatı derunin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın merdiveni ile ilgili yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Hakikaten yangınlardan korunmak karınin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği Yangın Kapısı Fiyatları sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve esinti şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size fen verecektir.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

CMD Metal; nitelikli ve itimatlı yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği konusunda mütehassıs kadrosuyla Türkiye genelinde iş vermektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page